Meubels in de Media

Fresh Shop_ Sandra Catsburg _ The Etsy Blog

2014.

Blog Fresh Shop op Etsy gewijd aan mijn werk op Etsy.com, het platform waar creatieven hun spullen in een eigen winkel aan de man kunnen brengen. In het Engels dit keer.

Inmiddels van de site gehaald, maar nog wel in het internetarchief: https://web.archive.org/web/20150927015849/https://blog.etsy.com/en/2014/fresh-shop-sandra-catsburg/

2013 kast in de viva

2013.

Viva via Markita.nl

furniture served

2013.

Op internet zijn er vele plekken waar je als creatief persoon je werk kunt laten zien. Behance is zo’n website voor designers en kunstenaars, waar ik ook een profiel heb aangemaakt. Daar halen ze ook weer de krenten uit de pap en zetten ze per categorie in een lijstje. En in zo’n lijstje word ik genoemd….

https://www.behance.net/galleries/product-design/furniture

 

2013 stukje AD pronkstuk

2013.

Pronkstuk in het AD. Een stuk in het AD, op de woonpagina, met mijn keuken en mijzelf erbij…

Sandra Catsburg Meubels _ Vrolijk werken aan vrolijke bureaus _ Woonhome

2013.

Blog op Woonhome.nl. Woonhome.nl is een online marktplaats voor vintage en nieuw designmeubilair. In de maandspecial van Woonhome.nl is een blog over mijn meubels verschenen.

Markita Blog - De maker achter het product- Sandra Catsburg _ Markita.nl_

2013.

Er is een interview met mij gepubliceerd op de website van Markita.nl. Markita is een platvorm waar makers zoals ikzelf rechtstreeks hun producten aan kunnen bieden onder een gezamenlijke paraplu. Daar heb ik ook een “winkel” waar mijn meubels te koop zijn.

kunstkoopgids2009

2009.

Leuke gids in de stijl van de Ikea-gids met hierin werk van Utrechtse kunstenaars in een huiselijke sfeer gefotografeerd. Monique Sep heeft de gids hier online gepubliceerd. Ik sta er ook in met foto’s van zowel mijn meubels als mijn objecten.

2004.

Een artikel over mijn werk en een andere meubelmaker in het Financieele Dagblad.