Kast met stukjes, op bestelling te maken

Deze kasten zijn onderdeel van de collectie vanwege het “recept” waarmee ze zijn gemaakt. Dat recept bestaat eruit dat de buitenkant is samengesteld uit reststukken vurenmultiplex. De vorm van de kast en de samenstelling van de overige onderdelen zijn afhankelijk van de gewenste indeling en de actuele voorraad van materialen in de werkplaats. Voor kast wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van rest- en afvalmeterialen. Het geschilderde patroon aan de buitenkant is ook een belangrijk onderdeel van dit recept: de vlakken volgen de indeling in stukjes van de buitenkant. Ieder stukje van de samengestelde panelen is voor de helft geschilderd.

De laden zijn voorzien van nieuwe (toch wel) ladegeleiders met softclosesysteem.

De genoemde prijs is een richtprijs voor een kast van ongeveer deze omvang en indeling. Voor andere afmetingen werk ik met een offerte.

Het uiterlijk wordt mede bepaald door de actuele voorraad aan houtresten die op het moment van maken in de werkplaats voor handen is.

Materiaal:
Allerlei soorten multiplex en een toefje mdf. De binnenkant is dekkend geschilderd in een neutrale kleur. De buitenkant heeft een beschermende laag (watergedragen) vernis gekregen.

Afmetingen:
Breedte: 70 cm
Diepte bovenblad: 47 cm
Hoogte: 200 cm

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Terug naar de collectie