Reviews

Wil je ook je ervaring met het laten maken van een meubel delen op deze pagina? Vul dan het formulier hiernaast in en ik zet het er binnenkort bij. Heb je een leuke foto van het meubel in je huis erbij? Dan kun je die meesturen.

Alvast bedankt voor je reactie.

Mediakast

Televisiekast, oranje

Sandra heeft een tv-stereomeubel op maat ontworpen. We hebben ook al andere meubels in huis die door Sandra zelf ontworpen en zelf gemaakt zijn, zoals kasten, stoelen en bijzet tafeltjes. Het contact tijdens de ontwerpfase verliep uitstekend. De interesse en betrokkenheid van Sandra stellen wij er op prijs. Bijvoorbeeld de aandacht voor de afwerking, met name voor de juiste kleur. Het past prima in ons interieur en de opvallende kleur geeft de kamer een zekere authenticiteit en een vrolijk tintje. Het tv meubel voldoet helemaal aan onze verwachtingen, We genieten er iedere dag van. Het is een mooi maar ook heel praktisch meubel, het bevalt prima in gebruik. We zouden het absoluut niet meer willen missen.
Hans en Chris

Rode kast

Rode kast

Kijk eens hoe mooi onze kast na achttien jaar nog steeds is! We vroegen Sandra destijds om een dressoir waar onze twee cassettes met bestek in zouden passen. Het tweede ontwerp was raak. Het bestek zit nog steeds in de twee laatjes links boven. Ook zijn we nog steeds heel blij met de bijzondere verftechniek – wel zes lagen – waarmee Sandra de kast heeft bewerkt. Later hebben we nog een mooi behangetje bij de kast gevonden!
N.N.

Bibliotheektrapje in interieur

Zachtgroen bibliotheektrapje

De boekentrap gevonden op internet, waar veel van de aardige ontwerpen stonden. Na een bezoek aan het atelier van Sandra besloten om de trap te kopen. Het was leuk om te zien wat er allemaal gemaakt werd. Wij hadden speciale wensen ten aanzien van de kleur, dat kwam helemaal goed. Het meubel werd thuis afgeleverd en ter plekke in elkaar gezet. De trap bevalt uitstekend. We kunnen tot de bovenste plank van onze boekenkast komen. Als we al over een klein nadeel mogen spreken, zou het makkelijk zijn als er een eenvoudige oplossing was voor het verplaatsen van de trap met een paar wieltjes. Maar we zijn er heel tevreden mee, ook al omdat hij zo goed in ons interieur past.
Wilma en Peter B.

Robijnrood bibliotheektrapje

Robijnrood bibliotheektrapje

Onze boekenkast is hoog en het was lastig als we iets van de hoogste plank nodig hadden. Via pinterest vond ik link naar een vrolijk origineel ontworpen bibliotheek trapje. Het bleek een ontwerp van Sandra Catsburg te zijn. In haar atelier in Utrecht hebben we het trapje toen in het echt kunnen zien.
Het voldeed volledig aan onze verwachting. Praktisch en kunst tegelijk! Sandra heeft er een prachtige robijnrode blikvanger van gemaakt die een prominente plaats in onze kamer heeft gekregen.
We zijn er heel blij mee.
G.A.W.

Signaalrood bibliotheektrapje

Signaalrood bibliotheektrapje met drie treden

Sandra heeft voor ons een bibliotheektrapje gemaakt. Het was een bestaand ontwerp, maar de kleur hebben we zelf gekozen, passend bij de kleuren in mijn studeervertrek. Ik was bij Sandra terecht gekomen door op internet te zoeken naar bibliotheektrapjes. Er was heel weinig aanbod, voornamelijk (semi-)antieke spullen. Meestal van twijfelachtige kwaliteit en niet praktisch in het gebruik. We zijn, na telefonisch contact, op bezoek geweest in het atelier in Utrecht en hebben daar een model kunnen zien. Het contact was meteen erg plezierig. Het meubel is door Sandra persoonlijk bij ons thuis afgeleverd. Ik maakt regelmatig gebruik van het trapje en het past, qua ontwerp en kleur prima in het interieur. Regelmatig krijgen we complimenten van bezoekers.
Dhr Koks

Grijs met gele kast

Asymmetrische grijs met gele kast

Sandra heeft voor ons meerdere meubels gemaakt: een okergele kastenwand met vitrine en bijpassend bureau, een asymmetrische kast voor de badkamer en een combinatie van een kast en tafel voor een werkhoek in de kamer. Alles voor ons op maat gemaakt. Er was een prettige samenwerking tijdens de ontwerpfase. Sandra kwam met slimme adviezen en verrassende voorstellen voor ontwerp en kleuren. De meubels bevallen goed in het gebruik. Het zijn meubels waar ik vrolijk van word als ik er naar kijk.
Bas

Schommelboekenkast

Schommelboekenkast

Het is een hele mooie ovalen boekenkast. Een bestaand ontwerp, maar dan een maatje groter. We hadden een plezierig contact over de maat en de kleurstelling. Elke dag zijn we zeer tevreden. Naast dat het een lust voor het oog is voldoet ie ook als boekenkast. 🙂
Kees

Kamerscherm

Bruin kamerscherm

Sandra heeft een houten kamerscherm voor ons gemaakt. We zijn Sandra op het internet op het spoor gekomen. Het ontwerp stond al op de website en is in aangepaste kleuren uitgevoerd. Het contact verliep heel prettig, ook de aflevering was leuk en persoonlijk. Het meubel bevalt prima in het gebruik, het maakt het mogelijk om het achterste deel van onze lange kamer (20 m lang) een beetje af te zonderen zodat een rustige lees- en werkplek ontstaat.
Menny