Atelierroute Utrecht 2021

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober heet ik je van harte welkom in mijn werkplaats in Utrecht.

Atelierroute 2018

Op zondag 7 oktober en zondag 14 oktober ben je van harte welkom in mijn atelier tijdens de Utrechtste Atelierroute. In heel Utrecht doen er meer dan 150 kunstenaars mee. In het bedrijfsverzamelpand waar ik werk zijn dat er 13. Ik laat nieuw ruimtelijk werk zien en een meubel in de maak. Openingstijden: Zondag 7

Landelijk Atelierweekend

Landelijk Atelierweekend

Het is een beetje vroeg om al aan te kondigen, maar ik doe het toch:Op 4 en 5 november 2017 doe ik mee aan het Landelijk Atelierweekend. Zoals de naam al zegt zijn er door het hele land ateliers te bezoeken.In mijn werkplaats laat ik nieuw ruimtelijk werk zien en ook nieuwe tekeningen. En uiteraard

Atelierroute Utrecht

Atelierroute Utrecht

Op twee achtereenvolgende zondagen is er binnenkort weer de Utrechtse Atelierroute. Op zondag 11 september en zondag 18 september stellen meer dan 200 kunstenaars hun atelier open voor bezoekers.  Tussen 11.00 u en 18.00 u staan de deuren open. Ik doe weer mee en laat een aantal nieuwe beelden zien. Natuurlijk zijn ook mijn meubels

Nieuwsbrief Concordia 10 jaar!

Ik heb een nieuwsbrief verstuurd met mijn wederwaardigheden van het afgelopen jaar en een uitnodiging voor het bezoeken van het Jubileum van het bedrijfsverzamelpand waar ik werk.