Gele kast met noppen

Gele kast met noppen

Nieuw ontwerp: Kast die op het oog is ingedeeld in twee lagen panelen boven elkaar. Maar als je een deur of lade open doet blijkt dat de indeling in deuren en laden anders is dan de indeling in panelen.

Gele kast met noppen in de maak

Voor het resultaat, zie Gele kast met noppen.
Stapeltafel

Nieuwe kleur voor de stapeltafel

Nieuwe variant voor ontwerp uit de collectie: Deze stapeltafel, die eigenlijk een gestapelde tafel is, is er nu in blauw met een paars blad.
Rode kast met cirkels

Kast met rode cirkels

Nieuw ontwerp: Kast met geschilderde cirkels. De cirkels zijn vanuit een gezichtspunt echt rond. Vanuit iedere andere hoek zijn de cirkels vervormd tot ovalen en andere ronde vormen. Achter de twee deuren zit een in hoogte verstelbare plank.
Schommelboekenkast

Schommelboekenkast

Nieuwe variant van bestaand ontwerp: Boekenkast met ruimte voor boeken en bovenop vakken voor nog meer boeken of andere spullen. In het midden zit een in hoogte verstelbare losse plank. De vorm van de kast is overal rond en de kast kan dus van links naar rechts schommelen. Maar met een evenwichtige boekencollectie erin staat
Stapel sokkelkisten

Sokkelkisten voor “De Pitten”

Nieuw ontwerp: “De Pitten” is een samenwerkingsproject met beeldhouwster Cissy van der Wel. De bronzen zijn door haar ontworpen en de sokkelkisten die erbij horen heb ik voor mijn rekening genomen.
Kast met strepen

Kast met strepen

Nieuw ontwerp: Kast met wel heel veel kleur. Demontabele kast met vier deuren en twee laden. Achter de deuren zijn in totaal twee in hoogte verstelbare planken aangebracht. De potloodtekening op de kast loopt helemaal door over de beide zijkanten.
Hoekkast

Hoekkast

Nieuw ontwerp: Een hoekkast met ingebouwde computerwerkplek. Op uitschuifbare steunen rust het tafelblad. De bovenste en onderste deuren zijn allemaal tweeledig, zodat je bij het werken geen hinder ondervindt van uitstekende deuren als je de computer of de printer wilt bedienen. De open zijkasten zijn handig voor boeken of mooie spullen.

Hoekkast in de maak

Voor het resultaat, zie Hoekkast.
Gele salontafel met bergruimte

Salon- of bijzettafels met klep

Nieuw ontwerp: Salon- of bijzettafels met een klep in de bovenzijde. De tafels zijn gemaakt door veel lagen multiplex op elkaar te plakken en te vormen.

Utrechtse Kunst Koopgids

Leuke gids in de stijl van de Ikea-gids met hierin werk van Utrechtse kunstenaars in een huiselijke sfeer gefotografeerd. Monique Sep heeft de gids hier online gepubliceerd. Ik sta er ook in met foto’s van zowel mijn meubels als mijn objecten.
Vorige 1567