Nieuw in de Collectie: T-stukkastjes

T-stukkastjes samen

Het t-stukkastje is onderdeel geworden van de Collectie. Ik heb er twee maatvoeringen van gemaakt. Een iets grotere en een iets kleinere.  De twee van de foto zijn te koop in de webwinkel. Liever een andere kleur? laat er dan een op maat maken. Kijk op t-stukkastjes voor meer informatie.

Meubelmaken en de coronamaatregelen

Kleuren

Als zelfstandig werkend meubelmaker kan ik gewoon meubels blijven ontwerpen en maken. Ook meubels op maat horen daar bij. Een afspraak met inachtneming van de voorgeschreven coronamaatregelen is mogelijk, maar overleg via e-mail, telefoon of beeldbellen is ook een optie. Verder kunnen alle meubels in de webwinkel en uit de collectie worden besteld. Wat betreft

Nieuw ontwerp: T-stukkastje

T-stukkastje

Kleine kast voor bijvoorbeeld boeken. De romp van de kast kwam mijn werkplaats “inwaaien”. Ik heb er een extra plank aan toegevoegd en er poten onder gezet en alles afgewerkt met verf en vernis.

Nieuw ontwerp: kamerscherm met doorkijk

Kamerscherm met doorkijk (2)

Dit kamerscherm in twee paarse kleuren heeft een herhalend motief van uitgelaserde patronen. Dit kamerscherm is te koop in de webwinkel en is onderdeel van de Collectie en kan in andere kleuren worden gemaakt.