De verschillende mogelijkheden bij meubels op maat

Nieuw ontwerp

Bestaand ontwerp

Er wordt een geheel nieuw ontwerp gemaakt, waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn. Bestaande ontwerpen kunnen dienen als referentie.

Je kunt kleine aanpassingen laten maken, om het meubel beter op je wensen te laten aansluiten. Zijn de aanpassingen ingrijpender, dan is er sprake van het maken van een nieuw ontwerp.

Het te maken meubel is geheel nieuw. Hierbij krijgt het verrassingselement meer ruimte. Je bepaalt zelf hoeveel je van tevoren wilt vastleggen.

Omdat het meubel al eens eerder is gemaakt, is van tevoren al in grote lijnen duidelijk wat het resultaat zal zijn van je aangepaste meubelontwerp.

Je krijgt een uniek, handgemaakt meubelstuk, dat speciaal voor jou is ontworpen.

Ook al kies je voor een bestaand ontwerp, door de aanpassingen is het resultaat een uniek meubelstuk

Er wordt een offerte gemaakt op grond van materiaalkosten en verwachte arbeidsloon. De definitieve prijs kan pas na de uitvoering worden berekend. Er kan wel een maximumprijs worden afgesproken, die een bepaald percentage hoger is dan de prijs in de offerte.

Over het algemeen kan het meubel worden gemaakt voor een tevoren vastgestelde prijs.

Een globale vrijblijvende prijsindicatie is mogelijk.
Een offerte wordt gemaakt naar aanleiding van een schetsontwerp, dat tijdens of na gesprek tot stand is gekomen. De kosten voor het schetsontwerp zitten in de totaalprijs van het meubel, tenzij je alsnog afziet van het verlenen van de opdracht.
Zie voor verdere details de algemene voorwaarden.

Een vrijblijvende prijsopgaaf is mogelijk.