Kasten

Kasten maak ik in alle vormen en maten: met of zonder laden, al dan niet op pootjes en in allerlei kleuren, vormen en afmetingen.

Grotere kasten zijn ofwel demontabel ofwel opgebouwd uit deelkasten, die op de plek van bestemming aan elkaar worden verbonden met bouten. De kasten zijn hierdoor makkelijk te vervoeren, te plaatsen of te verhuizen.

Voor de afwerking zijn er talrijke mogelijkheden: Een transparante kleur waardoor de houtnerf zichtbaar blijft of een dekkende afwerking met een verfeffect in verschillende kleurnuances. Ook kunnen er decoraties of vormen in hout of verf worden aangebracht.

Hier zie je een greep uit eerder gerealiseerde opdrachten en enkele 'vrije' kasten. Klik op de foto's voor meer informatie. Ook voor jou kan een uniek meubelstuk worden ontworpen dat precies is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Klik op de foto's voor meer informatie en grotere afbeeldingen.

Ieder meubel heeft een eigen pagina. Daarop staat vermeld tot welke van de drie categorie├źn het behoort: Of het meubel onderdeel in van de collectie of een meubel op maat of op voorraad is in mijn werkplaats en daarmee ook in de virtuele winkel. Dat is te zien aan de kopjes in de zijbalk:

Onderdeel van de collectie
Meubel op maat
In de winkel