Routebeschrijving

Sandra Catsburg Meubels is zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Tot ziens in Utrecht!

Adres:
Concordiastraat 68
3551 EM Utrecht

Let op!
Sandra Catsburg Meubels is uitsluitend open op afspraak, dus als je langs wilt komen, maak dan een afspraak, zodat je niet onverhoopt voor een gesloten deur komt te staan!

Met de trein, bus of te voet.

Vanaf Utrecht CS is het ongeveer vijfentwintig minuten lopen. Met de bus doe je er ongeveer 10 minuten over.

Te voet: Omdat er zoveel werkzaamheden zijn rond het station is het even zoeken welke uitgang het handigst is... Loop langs de Daalsesingel/Catharijnebaan. Je loopt alsmaar rechtdoor, de Amsterdamsestraatweg op. Je loopt onder de spoorbrug door. Na ongeveer 200 meter krijg je links de Concordiastraat. Dit is de 9e zijstraat na de spoorbrug. Deze loop je helemaal uit, de 2e Daalsedijk oversteken en door de openstaande poort. Sandra Catsburg Meubels bevindt zich in het gebouw aan je linkerhand.

Met de bus: Hiervoor kun je vanaf de perrons de borden voor de stadsbussen volgen. Vanuit het Centraal Station kun je bus 3 richting Zuilen nemen. Uitstappen bij halte Concordiastraat. De Amsterdamsestraatweg oversteken, een stukje terug lopen en de eerste zijstraat rechts, Concordiastraat. Deze helemaal uitlopen, de 2e Daalsedijk oversteken en je loopt het terrein op door de brede poort. Sandra Catsburg Meubels bevindt zich in het gebouw aan je linkerhand.

Met de auto.

Plan een route met je favoriete routeplanner of via de kaart hierboven.

Aangekomen in de Concordiastraat let dan even op: Rijdt aan het einde van de straat de brede poort door, waarachter je links of rechts kunt parkeren. Sandra Catsburg Meubels bevindt zicht in het gebouw aan je linkerhand.