Bureaus

Bureau met zijwaartse laden
Hoekkast
Bureau met drie kleuren
Bureau met opbouw
Paars bureau
Bureau met zwarte vlakken

Een bureau moet een prettige werkplek zijn met ruimte voor alle dingen die je bij de hand wilt hebben.

Hier vind je een voorbeeld van een bureau dat ook geschikt is om tekeningen en schilderspullen in op te bergen en dus veel kleine laatjes heeft. Er is ook een bureau met ruimte voor twee naaimachines. Hiervoor is een opbouw op het blad gemaakt met deuren waarachter de machines worden opgeruimd. En dan is er nog de kast met een uitklapbaar werk blad en ruimte voor computer en monitor. Dat is weliswaar geen bureau, maar verdient omdat het ook een werkplek is een plaatsje tussen de bureaus.

Om te bepalen wat voor jou een ideale werkplek is overleggen we over alle aspecten van het bureau:
Grootte en hoogte van het werkblad, de hoeveelheid beenruimte en de ruimte voor de specifieke spullen die opgeborgen moeten worden. Verder zijn er uiteenlopende mogelijkheden wat betreft de vormgeving van uw werkplek, wat betreft kleur, vorm en eventuele decoratie.

Klik op de foto's voor meer informatie en grotere afbeeldingen.

Ieder meubel heeft een eigen pagina. Daarop staat vermeld tot welke van de drie categorie├źn het behoort: Of het meubel onderdeel in van de collectie of een meubel op maat of op voorraad is in mijn werkplaats en daarmee ook in de virtuele winkel. Dat is te zien aan de kopjes in de zijbalk:

Onderdeel van de collectie
Meubel op maat
In de winkel