Atelierroute Utrecht 2021

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober heet ik je van harte welkom in mijn werkplaats in Utrecht.

Dit jaar is de Atelierroute Utrecht georganiseerd in twee weekenden. Het eerste weekend is Utrecht West aan de beurt en wij doen ook weer mee. In Concordia Creative Industries Building doen we met ons twaalven de deuren open om kunstliefhebbers te ontvangen.

Het is fijn om weer mensen te mogen ontvangen en over mijn werk (en wat er verder te bespreken is) van gedachten te kunnen wisselen. Daarom nodig ik jullie van harte uit om langs te komen.

Voorbeelden van meubels die je kunt zien zijn het t-stukkastje, het tafeltje bij de bank, de gestapelde kast en nog veel meer. Naast de meubels kun je ook mijn kunst zien, bestaande uit houten objecten en tekeningen.

Wees welkom bij mij en mijn collega’s. Graag tot over een paar weken!

Info:
Atelierroute op 2 en 3 oktober van 12 tot 17 uur.
Adres: Concordiastraat 68 in Utrecht
Meer: https://concordiastraat68.nl en https://atelierrouteutrecht.nl